06.08.2013

Litt tid til hobby

Jeg har ikke mange hobbyer, men noe jeg liker veldig godt (og som jeg kan kalle en hobby), er å male. Jeg kan sitte mange timer å bare leke med farger. Bruke forskjellige teknikker, blande farger, vann, pensler og lage abstrakte bilder. Pleier ikke å male etter konkrete motiver. Liker å bare la penselen lage noe selv. Om jeg skal ha et motiv, liker jeg bedre å tegne det. For litt "ro i sjela" av å male. Jeg er jo ingen proff, men det er noe jeg bare liker å holde på med - dessuten er det morsomt å henge opp bilder jeg har malt selv, sånn rundt hjemme i huset. Moro å kunne ha noe som en har laget selv :-)


2 kommentarer:

 1. Likte bloggen din, både bildene,tekst og fargebruken. Jeg er også veldig glad i å male bilder, tok med meg en haug av dørfronter med glass i som jeg skal bruke til rammer på bilder jeg lager,kjekt å jobbe med kjøkken å få fronter :)
  Nyydelige pusekatter, den sorte minner om en pys jeg hadde for noen år siden.Kjempeskjønne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk skal du ha! Moro at du tok deg turen innom her også :)

   Hørtes ut som et morsomt prosjekt! Veldig gøy å kunne lage noe selv. Husker jeg likte godt å holde på med kjøkken når jeg gikk på skole, men vi har ikke tatt fatt på den store jobben med å bytte kjøkken her ennå. Det får holde et par år til :)

   Vi har masse pusekatter her nå! Er så koselig med de små. De er kjempe skjønne ^^

   Slett