HJEMME HOS OSS

Vi bor i ei lita bygd som heter Kjose, og der vi bor heter det Kroken. Huset vårt er fra 1920, som betyr at det straks er 100 år gammelt! Plassen vår består av hovedhuset (der vi bor), bryggerhus med vedskjul og garasje + ei hytte.Vi har stor tomt med masse ugress, syriner og kjempe høye kirsebærtrær. Huset vårt er bygd litt på, på 60-tallet, men vi vil gjerne utvide vi også (om det går i boks).

Etter at vi flyttet hit i 2012 har vi boret etter grunnvann og laget ny brønn. Vi har byttet ut alt det elektriske. Pusset opp den ene stua og spisestue. En haug med forskjellige malejobber er gjort. Vi har stadig mange små prosjekter, men også mange store og mer omfattende. Det koster både tid og penger å pusse opp hus, eller renovere. Derfor går det litt trått, men vi trives veldig godt.

Det er ganske mye som må gjøres her, og det er mange som sier vi er litt gale - som gidder å ta på oss en så omfattende jobb. Men vi syns det er morsomt! Dessuten er dette barndomshjemmet til kjæresten, så han vil gjerne bo her - og det vil jeg også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar