11.03.2014

Inspirasjon: Baderom

Vi har verdens minste og kjedeligste bad. Der inne er det bare det som er absolutt mest nødvendig, som toalett, vask med skap under, et smalt skap til håndkler og dusj. Vi har ikke en gang veggplass til å kunne henge opp håndkler, så de må henge over dusjen... Drømmen er å rive veggen ut der jeg har kontorplassen min nå. Det er egentlig et stort rom som ikke brukes på noen praktisk måte. Ja, vi har mye skapplass der, men det er også alt for mye gulvplass.

Drømmen er altså å utvide badet. Det trenger ikke bli mye større, men det kan gjerne bli så stort at to stykker kan stå samtidig foran speilet ved vasken å pusse tenna. At du slipper å føle at du nesten sitter inne i dusjen når du er på do. Ja, det er sikkert mange som har det som oss, og som ønsker seg større bad.

Et større bad er høyt opp på ønskelisten, men langt ned på prioriteringslisten. Det er mye annet som må ordnes først. Og i mellomtiden drømmer jeg om store badekar med deilig duft og badeskum, kanskje med en god bok og levende lys.. *drømme*bilder via pinterest // rebekkainn: interior: bathroom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar