01.04.2011

Boligstyling

Boligstyling er at en styler en bolig før salg. En skaper med boligstyling nøytrale salgsobjekter som treffer en bredere kjøpegruppe. Om du leier inn en boligstyler kan de etter ønske fjerne dine egne møbler og sette inn mer nøytrale og tidsriktige møbler, de har også med seg alt tilbehør som trengs - så klart etter ditt eget budsjett, for det koster litt penger dette her.

Noen enkle tips for å gjøre dette selv:

1. Rydd og kast. Kast unødvendig skrot som du ikke trenger lenger. En ryddig leilighet virker større, og en potensiell kjøper får muligheten til å se for seg sine egne møbler i boligen.

2. Skap et godt helhetsinntrykk. Om du har mange småting eller ting som er ødelagt, burde dette fjernes. Ting som dette ødelegger det ellers fine helhetsinntrykket av en ellers fin bolig.

3. Glatte gulv. Ha færre gulvtepper for å gjøre rommene visuelt større.

4. Eksklusivt. Fjern de mest hverdagslige tingene fra kjøkkenbenken, men sett frem stemningsskapende detaljer som krydderplanter, oljer osv.

Ikke legg ut bilder som dette her av boligen din. Det ødelegger virkelig førsteinntrykket av hvordan ting ser ut. Dette kjøkkenet kunne sikkert vært veldig fint, men det blir ødelagt av all den skittne oppvasken og de forstyrrende elementene som er på bildet.

Sånnn som dette er en fin måte å gjøre boligstyling på. Ikke bruk så mange ting. Her er det brukt kontraster med de turkise sofaputene og appelsinene. Lekkert, ikke sant? Ser mye mer innbydende ut enn bilde av kjøkkenet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar